Два дебитанта, нема Суботића и Тошића

Синиша Михајловић за тест против Чилеа 14. новембра позвао два дебитанта, Филипа Ђорђевића из Нанта и Луку Миливојевића. У саставу нема Невена Суботића и Зорана Тошића.

Селектор "орлова" Синиша Михајловић објавио списак играча на које рачуна за меч против Чилеа 14. новембра. Дебитанти су Филип Ђорђевић из Нанта, некадашњи млади репрезентативац и ове јесени најбољи стрелац француског друголигаша, и Лука Миливојевић. У саставу нема Суботића, Крстичића, Стевановића, Лекића и Тошића.

Објашњавајући разлоге промена у саставу, Михајловић је рекао да су Суботић и Крстичић повређени, док су му квалитети Тошиђа познати и нема потребе за тестирањем.

"Ален Стевановић јер је променио однос према тренингу када се вратио у Торино и после разговора са његовим тренером Вентуром, одлучили смо да је најбоље да остане у клубу. Када се буде спустио на земљу, поново ће бити позван", рекао је Михајловић на конференцији за новинаре. "Резултат је важан, али желим да видим још неколико играча пред наставак квалификација".

Михаловић је, такође, рекао да је знао да га на клупи "орлова" очекује тежак посао.

"Од свакога сам добио оно што сам очекивао, укључујући јавност и новинаре. Све то што се дешавало је нормално, такав је фудбал и док су критике фудбалске, ја их прихватам. Али кад изађу ван фудбала - то није у реду. Атмосфера у тиму није нарушена. Немам никакав проблем са Коларовом и Ивгановићем, а мислим да немају ни они са мном", рекао је Михајловић.

"Ова екипа мора да схвати да је тимска игра једини пут до победе и мора да зна да је самопоуздање неопходно... Ово је веома талентована група играча. Све што се дешавало у Македонији је последица губитка самопоуздања због тешког пораза од Белгије. Свака утакмица је прича за себе и нама је потребан добар резултат против јаког тима како бисмо кренули у сериују победа. Зато је меч са Белгијом имао толики значај", рекао је Михајловић.

 

Голмани: Бркић, Кахриман и Алексић

Одбрана: Рукавина, Ломић, Томовић, Ивановић, Максимовић, Настасић и Коларов.

Везни ред: Петровић, Миливојевић, Мијаиловић, Радовановић, Игњовски и Фејса.

Напред: Сулејмани, Тадић. Ђуричић, Марковић, Томић, Шчеповић и Филип Ђорђевић.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара