Читај ми!

Победа увертира за дерби

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је да његова екипа жели да победом против Радничког 1923 у сутрашњој утакмици 12. кола Супер лиге остане у добром ритму пред "вечити" дерби против Црвене звезде.

"Желимо да против Радничког останемо у добром ритму пред 'вечити' дерби следеће недеље и да задржимо безбедну раздаљину од пет бодова на табели у односу на Звезду. Сви моји играчи су здрави, али још не знам ко ће играти због тешке утакмице против Интера у Лиги Европе", рекао је Вермезовић новинарима на стадиону Партизана.

Утакмица између Партизана и Радничког играће се пред празним трибинама стадиона у Хумској због казне Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије.

"Не могу да кажем да је лакше играти без публике јер се фудбал игра због навијача. Недостајаће ветар у леђа мојим играчима, посебно од навијача са јужне трибине. Ми, без обзира на амбијент морамо озбиљно да уђемо у утакмицу", истакао је тренер црно-белих.

Он је казао да Раднички игра доста добро од када је на клупи тима из Крагујевца Дејан Ђурђевић заменио Славенка Кузељевића.

"Раднички је незгодан противник, доста добро играју од када су променили тренера и види се помак од када Дејан Ђурђевић води екипу. Биће тешка утакмица, то је сигурно, они неће доћи да се бране већ ће играти агресивно", казао је Вермезовић.

Партизан је у четвртак изгубио у Лиги Европе од Интера са 3:1, а Вермезовић је рекао да то такмичење сада пада у други план.

"Рекао сам играчима да немају чега да се стиде, они су свакако дали све од себе. Можда смо могли и до бољег резултата, али не вреди туговати. Нама је првенство најважније, играмо против Радничког где смо фаворити на домаћем терену и једино победничким приступом у свакој утакмици можемо да останемо у трци за титулу до самог краја првенства", рекао је Вермезовић.

Утакмица између Партизана и Радничког играће се сутра од 17.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара