Лукић напустио Звезду?

Владан Лукић, овога пута заиста, напушта Црвену звезду, преносе редом београдски медији. Опречне информације стижу са Маракане - по неким, Лукић је испразнио своју канцеларију и до краја недеље ће озваничити своју оставку. По другим, Лукић је већ отишао из Звезде. Генерални скеретар Стефан Пантовић демантује ове наводе.

Владан Лукић напушта Црвену звезду, или барем тако тврди највећи брј београдских медија. Како преноси „Спортски Журнал", Владан Лукић је изнео ствари из канцеларије и сада се само чека озваничење одласка.

Постоје и информације да је Лукић већ поднео оставку. Из самог клуба, за сада, није било никаквих информација. Да подсетимо, Владан Лукић је свој други мандат на челу најтрофејнијег српског клуба изборио на изборима на којима је био и једини кандидат. И поред тога, нагађања у вези са његовим одласком почела су оног тренутка када је клупу црвено-белих напустио Роберт Просинечки.

Велики Жути је отишао из Звезде након 20 месеци, револтиран стањен у клубу које је окарактерисао као „неподошљиво". Просинечком се дугује и велика количина новца у виду неисплаћених плата и премија, а хрватски стручњак је најављивао и тужбу против клуба.

Лукић је већ одређено време говорио о својој намери да оде из Звезде чим нађе одговарајућу замену. Прво, и у овом тренутку једино име које се спомињало јесте Драган Џајић, који је провео две деценије на функцијама председника и директора клуба из Љутице Богдана.

Међутим, како преноси „Спортски Журнал", постоји струја у клубу која се оштро противи повратку треће Звездине звезде на Маракану. Још једна препрека, као што је познато, Џајићевом повратку јесте судски процес који се води против њега.

И поред свега тешко је пронаћи личност, ако се изузме Драган Џајић, која би била по укусу навијача, а опет са собом донела тежину и кредибилитет у јавности. Искуство је конкретни успеси у раду су такође на страну Драгана Џајића.

Притисак на Лукића је појачан након два пораза Црвене звезде у првенству, од екипа Спартака и Јагодине, али са прогнозама у вези са Лукићевим статусом треба бити опрезан. Ово свакако није први пут да медији прогнозе у вези са Лукићевим „скорим одласком".

Генерални секретар црвено-белих Стефан Пантовић демантује, међутим, да Лукић одлази са кормила клуба са Маракане.

"Владан Лукић није поднео оставку у среду, Били смо у клубу цео дан, имали састанке разговарали о проблемима и не сећам се да је иједног тренутка изговорио тако нешто", рекао је Пантовић за МОНДО. 

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара