Читај ми!

Нови Пазар очекује смањење казне

Потпредседник Фубалског клуба Нови Пазар Тарик Имамовић очекује да ће другостепена комисија Фудбалског савеза Србије том суперлигашу преполовити казну од две утакмице играња без публике на свом терену.

"На основу расположења које је владало на седници Заједнице клубова Супер лиге, очекујем да ће наша жалба бити уважена и да ћемо у 13. колу дочекати Јавор пред навијачима. Ивањичани су, такође, истакли да би волели да играју пред пуним трибинама", рекао је Имамовић новинарима на Градском стадиону.

Он је нагласио да су у Заједници суперлигаша закључили да "држава мора да се укључи у организацију утакмица и да треба покренути иницијативу да се измени закон о спорту".

"Сам клуб не може да организује утакмицу, а да се не деси нешто непредвиђено. Већина суперлигаша је стала уз нас и оценила да казне за клубове нису адекватне и да постоји бојазан да ће многи спортски радници напустити фудбал", казао је Имамовић.

"Треба увек да се реагује на исти начин, да се по истом критеријуму кажњавају и хапсе изгредници. Сигурно је да и треба наћи неки адекватнији модел за изрицање казни, пошто ни УЕФА не препоручује пражњење стадиона", додао је он.

Нови Пазар је кажњен са две утакмице без публике на свом терену и новчано са 500.000 динара због транспарента "Решен ребус, срце, бубрег, плућа, живела Жута кућа", за време утакмице Купа Србије против Рада.

Новопазарска навијачка група "Екстреми" је тим поступком "одговорила" присталицама Рада, који су на првенственој утакмици два тима у марту ове године на Бањици истакли транспарент у са цртежима ножа, жице и хемијског елемента за сребро.

Фудбалери Новог Пазара у прошлом колу су играли пред празним трибинама 2:2 са Слободом из Ужица, а у суботу ће гостовати у Новом Саду код екипе Војводине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара