Читај ми!

Ибри два меча суспензије

Најбољи играч Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић паузираће две утакмице због искључења на првенственом сусрету у суботу против Сент Етјена, којег је лидер првенства Француске изгубио на домаћем терену резултатом 2:1.

Шведски репезентативац зарадио је црвени картон у 70. минуту утакмице након што је неопрезно стартовао на противничког голмана високо подигнутом ногом.

Председник Француске лиге Паскал Гарибијан рекао је да је казна Ибрахимовићу заснована на претпоставци да је судар са голманом био случајан.

"Процењено је да је његова грешка била ненамерна. У супротном, да је ишао с циљем да повреди противничког играча и казна би била другачија", изјавио је Гарибијан.

Тридесетједногодишњи нападач је постигао 10 голова ове сезоне и један је од најзашлужнијих што екипа тренера Карла Анћелотија води на табели државног првества са 22 бода из 11 утакмица.

Ибрахимовић ће због казне пропустити меч овог викенда на гостујућем терену против актуелног шампиона Монпељеа и против Рена 17. новембра у Паризу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара