Вермезовић се нада победи

Тренер фудбалера Партизан Владимир Вермезовић рекао је да добра игра црно-белих у Милану није била случајност и да ће његов тим у новом дуелу, сутра пред својим навијачима, покушати да победи Интер.Без обзира у ком саставу буду играли - Интер је Интер, истакао тренер Партизана.

"Најважније је да оставимо добар утисак. Знам да ће бити тешко, јер је противник упознао све наше врлине и мане. Појавила се сумња да је добра игра из првог меча није била случајност, али ја не верујем у то. Знам да ови играчи могу још боље и да онакву игру крунишу голом", рекао је Вермезовић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Он је додао да се екипи као што је Интер не може претити, али да има право да се нада добром резултату.

"У Милану смо се испрсили, сигурно је да су играчи сада пуни самопоуздања и имају велика ишцекивања. Ипак, морамо да останемо са обе ноге на земљи, поновимо озбиљност из првог меча и уколико будемо храбри можемо се надати биљем резултату. Ова екипа је показала да може да одигра добру и дисциплиновану утакмицу на европском нивоу", нагласио је он.

Тренер црно-белих је напоменуо да се не оптерећује саставом у којем ће Италијани доћи у Београду.

"Без обзира у ком саставу буду играли - Интер је Интер. Нема разлика када уђе Касано, а изађе Милито. Биће тешко, ипак, против Интера се може играти и пробаћемо да наметнемо свој стил игре. Али, ништа неће бити чудно ако не успемо у томе".

Вермезовић је позвао навијаче да подрже тим, јер екипа увек игра значајно боље када има "ветар у леђа" и открио да зна састав стартних 11.

"У времену брзих медија ништа не може да се сакрије, па не бих ништа откривао", додао је он, уз констатацију да су Марко Шћеповић и Никола Нинковић ближи улози џокера.

Једини који није у конкуренцији је повређени Либијац Мохамед Забија.

Један од најискуснијих првотимаца Партизана Милан Смиљанић рекао је да очекује другачији меч у односу на онај у Милану, када је Интер казнио промашаје црно-белих и победио са 1:0.

"Волео бих да утакмица буде слична, али очекујем другачији меч. Требало би да буде олакшавајућа околност што играмо пред својим навијачима, међутим, са друге стране, и Интер је увидео грешке из првог меча и сигурно ће имати другачији приступ. Надам се да ће срећа овог пута бити на нашој страни", поручио је Смиљанић.

Утакмица четвртог кола Х групе Лиге Европе између Партизана и Интера игра се у четвртак од 21.05 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије