Читај ми!

Одлаже се дерби?

Предстојећи 143. "вечити дерби", који је на програму 17. новембра, могао би бити померен за 24 часа, због репрезентативних обавеза великог броја играча једног и другог тима. Црвена звезда и Партизан још увек нису послали званичан захтев, чекају се спискови селектора Србије, Црне Горе и Македоније.

Први "вечити дерби" у овој сезони, укупно 143, заказан за 17. новембар, могао би бити одложен 24 сата, због великог броја репрезентативаца који играју у дресовима два највећа српска клуба. Званичног захтева још нема, али је очекивано да ће меч бити одложен.

Црно-бели у својим редовима имају неколико репрезентативаца Србије (Томић, Марковић, Шћеповић), која ће само неколико дана пре тога играти пријатељски меч са Чилеом. Слична ситуација је и у Звезди где Јанковић неће моћи да рачуна на Максимовића, Мијаиловића и Лазовића.

Свакако, све зависи од списка Синише Михајловића, али је извесно да на тренинзима вечитих ривала неће бити играча који играју за друге националне тимове. Касалица и Јовановић са једне, као и Владимир Волков са друге стране, биће на располагању Бранку Брновићу, док би због репрезентативних обавеза вероватно одсуствовали и Бабаљ, Лазевски и Иванов.

Према унапред одређеном распореду, 143. "вечити дерби" заказан је за суботу 17. новембар од 19 часова, а домаћин је Црвена звезда, која у шампионату има пет бодова мање у односу на водећи Партизан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије