"Император" као студент

Адријану су досадили тренинзи и фудбал, па је решио да, попут студента, паузира годину дана. Популарни "Император" који носи дрес Фламенга објавио је да ће годину дана одмарати од фудбала, и обећао да ће се после тога паклено спремати за наредну сезону.

Некадашња звезда бразилског фудбала Адријано Леите Рибеиро рекао је да се неће вратити тренинзима Фламенга и да се неће бавити тим спортом до следеће године. Адријано је то саопштио пошто су се у Бразилу прошириле информације да је он за викенд поново пропустио тренинг клуба из Рио де Жанеира.

Клуб је у више наврата упозорио 30-годишњег нападача пошто је пропустио неколико клупских активности од када је у августу потписао уговор. Адријано је рекао да је одлуку донео после разговора са пријатељима и породицом.

"Тренираћу јако да бих био спреман за повратак фудбалу 2013. године, али још не знам да ли ће то бити у Рио де Жанеиру", рекао је Адријано.

Локални медији објавили су фотографије Адријана како се проводи на журкама у ноћним клубовима за викенд. Он се почетком октобра вратио тренинзима у Фламенгу после више од шест месеци паузе због повреде Ахилове тетиве, али је од тада пропустио много тренинга из непознатих разлога.

Адријанову каријеру обележили су бројни скандали невезани за фудбал, као што је свађа са девојком на јавном месту, алкохолизам, а највећи је полицијска истрага због повезаности са наркобосовима у свом родном граду, иако фудбалер никада због тога није био оптужен.

Фламенго је довео Адријана у августу прошле године и поред питања о његовој посвећености фудбалу, неколико дана пошто је отпуштен из Коринтијанса јер није озбиљно схватио опоравак од повреде.

Адријано је каријеру почео управо у Фламенгу, а играо је још за италијанске клубове Интер, Фјорентину, Рому и Парму. Он је за репрезентацију Бразила наступио 48 пута и постигао 27 голова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара