Читај ми!

Куп Србије

Чачани шокирали Партизан

Борац из Чачка приредио је велико изненађење пошто је у Београду са 2:1 елиминисао Партизан у осмини финала Купа Србије. Стрелци за друголигаша из Чачка били су Маслаћ у 12. минуту и Јевтовић у 21, док је гол за Партизан постигао Стефан Ашковски у 31. минуту. Навијачи Партизана скандирали "Вермезе, одлази".

Фудбалери друголигаша Борца из Чачка пласирали су се у четвртфинале Купа Србије пошто су вечерас у Београду, у заосталој утакмици осмине финала, савладали домаћи тим Партизана са 2:1 (2:0).

Чачани, које предводи бивши играч Црвене звезде Зоран Његуш, шокирали су великог фаворита и актуелног државног шампиона, и након боље игре заслужено тријумфовали.

Гости су одлучујућу предност стекли ваћ после првог дела сусрета, када су поведили са 2:0. Чинило се да ће црно-бели у наставку смоћи снаге за велики преокрет, међутим, успели су само да постигну почасни погодак.

На крају утакмице незадовољни навијачи Партизана скандирали су "Вермезе, одлази", иако је тренер црно-белих на данашњем мечу извео на терен практично резервну поставу.

Пред око 1.000 гледалаца на стадиону у Хумској, стрелци су били Ашковски у 31. минуту за Партизан, а Маслаћ у 11. и Јевтовић у 22. минуту за Борац.

Партизан је последњи пут елиминисан у осмини финала националног купа још 2005. године, када је успешнији био Тимок из Зајечара.

Одиграно раније: Хајдук Кула - Црвена звезда 0:2, Нови Пазар - Рад 0:1, Чукарички - Војводина 0:1, Инђија - ОФК Београд 2:3, Јавор - Смедерево 3:0, Јагодина - Нови Сад 1:0, Спартак - Металац 0:0 - 8:7 пеналима.

Четвртфиналне утакмице Купа Србије на програму су 21. новембра, а парови ће претходно бити одређени жребом.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара