Вермезовић: Живот иде даље

Грешкама и зачуђујуће лошим издањем помогли смо Борцу да дође до победе, каже Владимир Вермезовић. Комбинован тим црно-белих нам је дао наду, и искористили смо шансу, каже Његуш. Нинковић најмлађи капитен у историји Партизана.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је да је разочаран поразом од друголигаша Борца из Чачка и елиминацијом из Купа Србије, али да црно-бели већ морају да се концентришу на наредни меч.

"Фудбалери Борца су одиграли добру утакмицу, а ми смо им то омогућили грешкама које нисмо смели себи да дозволимо. Било је време да играчи са мањом минутажом покажу колико могу, али сам изненађен њиховим слабим издањем. Наставићу, међутим, да им пружам прилику и у будућности. Разочаран сам, али живот иде даље. За викенд нас очекује веома важна првенствена утакмица у Нишу против Радничког", рекао је Вермезовић новинарима после меча.

"Остаје нам да анализирамо ову утакмицу и видећемо где смо и зашто смо грешили", додао је тренер црно-белих.

Млади фудбалер Никола Нинковић (17) вечерас је постао најмлађи капитен у историји Партизана, а Вермезовић је рекао да је било време да он преузме одговорност, јер је "прошао много тога и доброг и лошег".

Нинковић је добио траку од Марка Шћеповића, који је замењен средином другом полувремена.

Тренер Борца Зоран Његуш казао је да су Чачани искористили то што је Партизан вечерас играо у комбинованом саставу.

"Избацили смо Партизан што није лако, али ни њима није лако да играју на три фронта (првенсто и Куп Србије и Лига Европа). Указала нам се шанса и ми смо је искористили. Партизан је имао већи посед лопте, али ми смо реализовали наше шансе. Када смо видели
комбиновани састав потајно смо се понадали да можемо до изненађења и то нам је дало наду", рекао је Његуш.

Тренер Борца је истакао да својим играчима неће дозволити да "полете" после изненађујуће победе.

"Драго ми је да је Београд видео много момака из наше омладинске школе. Сада треба да се вратимо у реалност, наставља се првенство и нећу дозволити да играчи 'полете'", истакао је Његуш.

Поред Борца у четвртфинале Купа Србије раније су се пласирали бранилац трофеја Црвена звезда, Јавор, Спартак, ОФК Београд, Рад, Јагодина и Војводина.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара