Читај ми!

Миливојевић спасао Звезду

Головима у 26. и 72. минуту Лука Миловојевић обезбедио је Зведи нова три бода. Доњи срем је повео на самом старту меча али је од 22. минута играо са играчем мање пошто је Лазар Чордашић добио директан црвени картон. Црвено-бели ће у наредном колу дочекати Јагодину.

Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас у Новом Саду екипу Доњег Срема са 2:1 (1:1), у утакмици 10. кола Суперлиге Србије.

Фаворизовани црвено-бели уложили су много труда док нису срушили веома снажан отпор домаћина, иако су од 22. минута имали играча више пошто је Лазар Чордашић зарадио директан црвени картон због ударања Филипа Касалице без лопте.

Доњи Срем је већ у првом минуту имао сјајну прилику, када је Тошић ударцем главом погодио пречку, а само минут касније шокирао је Београђане водећим голом преко Јанковића.

Домаћин је после вођства наставио са добром игром, међутим, кола су му кренула низбрдо када је искључен Чордашић, јер је само три минута касније Лука Миливојевић донео изједначење прецизним шутем са 20 метара.

Чинило се да ће Црвена звезда до краја меча лако направити преокрет, али је Доњи Срем пружио веома добар и на полувреме заслужено отишао са повољним резултатом.

У другом делу меча црвено-бели су свим силама настојали да постигну гол, али нису успевали да створе праву шансу пошто се домаћин изузетно оганизовано бранио.

Ипак, Звезда је крунисала надмоћнију игру у 72. минуту, када је Миливојевић постигао други погодак, показавши још једном да има феноменалан ударац. Он је са више од 25 метара закуцао лопту у доњи леви угао мреже голмана Белића.

Црвена звезда је могла да повећа предност у 80. минуту, када је Бабаљ, пет минута након што је заменио Мудринског имао стопостотну прилику, али је Белић одлично интервенисао.

Црвено-бели су до краја рутински сачували предност и са три освојена бода барем привремено преузели вођство на табели националне Суперлиге.

Резултати и стрелци 10. кола Супер лиге Србије:

БСК - Смедерево 1:1 (Ђукић 11 - Вељовић 32)
ОФК Београд - Раднички Ниш 5:1 (Богавац 8, 29, Аџић 45, Милић 48, Павловић 51 - Јовановић 67)
Слобода - Рад 1:0 (Ранђеловић 45)
Доњи Срем - Црвена звезда 1:2 (Јанковић 2, Миливојевић 26, 72)

Недеља:
Јагодина - Раднички Крагујевац (13.30)
Војводина - Јавор (15)
Партизан - Нови Пазар (17)

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво