Креирајте Месијеве копачке!

Сви ви који волите Лионела Месија имате прилику, каква се вероватно пружа једном у животу, да "обујете" свог љубимца. Најбољи фудбалер планете је, у сарадњи са својим спонзором Адидасом, позвао своје фанове да дизајнирају копачке које ће носити на једном званичном мечу у децембру.

Лионел Меси наставља са преседанима. Најбољи фудбалер планете је замолио, или можда прецизније, изазвао је своје фанове да дизајнирају његове нове копачке. Победнички дизајн Меси ће носити на једној од утакмица шпанског првенства у децембру.

Барселонин суперстар носи Адидасов модел F50, или такозване „копачке са мозгом" које прате и бележе сваки покрет који Аргентинац направи помоћу чипа који се налази између ђона и улошка.

Према неким гласинама, троструки освајач Златне лопте планира да наредне године избаци сопствени бренд копачки, а до тада жели да игра у досадашњем моделу, али жели да он буде посебан. Меси жели да његове копачке одушеве све који који их виде, слично као што он ради на терену из недеље у недељу.

„У фудбалу ви се изражавате својим ногама", рекао је Меси. „Спознаја да су ваше копачке посебне и јединствене чини да се и ви тако осећате, и онд аиграте са више самопоуздања. Радујем се да видим какве ће копачке дизајнирати моји навијачи, и једва чекам да заиграм у њима".

Сви који желе да учествују могу своје идеје да пошаљу на Адидасов сајт који је иначе оријентисан за дизајнирање копашчи од стране самих купаца.

Једино правило јесте да копачке садрже култне Адидасове три линије. Све остало, укључујући и поруку око зглобова, је остављено на милост и немилост машти навијача.

Месијеве копачке, које као плод маште навијача неће никако бити обичне, сигурно се неће свидети онима који се већ годинама залажу за поврата „обичних", црних једнобојних копачки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије