И Јагодина под рефлекторима

Јагодина се придружује друштву српских клубова који могу да се похвале стадионом са рефлекторима. У понедељак је започето са њиховом поставком, а радови ће бити завршени до 15. новембра.

Управа Фудбалског клуба Јагодина саопштила је да ће радови на постављању рефлектора на стадиону под Ђурђевим брдом бити завршени до 15. новембра.

"Данас је почело подизање стубова висине 56 метара чија ће комплетна монтажа бити завршена за двадесетак дана, а играње вечерњих утакмица биће могуће од 15. новембра", наводи се у саопштењу.

Радове изводи предузеће "Амига" из Краљева, а почели су 19. септембра.

Рефлектори на стадиону Јагодине биће по стандардима Европске фудбалске уније (УЕФА) и имаће сијалице снаге 1.500 лукса, које су поклон Фудбалског савеза Србије.

"У једном степену јачина светлости биће довољна за одржавање тренинга, а у другом за играње утакмица без телевизијског преноса и она најјача од 1.500 лукса за играње мечева у директном преносу у ХД технологији", рекао је председник клуба Горан Милановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво