Читај ми!

Блекбурн жели Антића

Радомир Антић могао би да се врати у европски клупски фудбал и то као тренер Блекбурн роверса, који се тренутно налазе у средини табеле Чемпионшипа, друге енглеске лиге.

Блекбурн роверси озбиљни су у намери да ангажују некадашњег селектора Србије Радомира Антића, а преговори би требало ускоро да почну. Антић је без посла од 2010. године, када је добио отказ од Фудбалског савеза Србије.

Након дугих 11 година, Блекбурн је на крају прошле сезоне морао да напусти елитно друштво и пресели се у Чемпионшип. Лош почетак сезоне довео је до смене Стива Кина, а тим привремено води Ерик Блек.

Челници клуба већ су се дали у потеру за новим, искусним менаџером, а чини се да је одлука пала на Радомира Антића, тренера са великим реномеом у европском, нарочито шпанском фудбалу.

Антић је успешно водио више шпанских клубова, а ушао је у историју Примере као једини тренер који је водио Барселону, Реал и Атлетико Мадрид, три највећа шпанска клуба.

Ипак, Антић је без посла од 2010. године, када је, после неуспешног Мундијала у Јужној Африци, добио отказ од Фудбалског савеза Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара