Читај ми!

Бундеслига

Штутгарту сав плен из Хамбурга

Ведад Ибишевић донео је Штутгарту сва три бода у Хамбургу. Здравко Кузмановић био међу резервама, али није улазио у игру. Нирнберг и Аугсбург играли нерешено 0:0.

Фудбалери Штутгарта савладали су вечерас на гостујућем терену екипу Хамбургера са 1:0, у преосталој утакмици 8. кола немачке Бундес лиге.

Штутгарт је забележио другу победу ове сезоне и са велика три бода одмакао од зоне испадања, док је Хамбургер игром разочарао навијаче, пропустивши прилику да се пробије у горњи део табеле.

Погодак за тријумф гостију постигао је репрезентативац БиХ Ведад Ибишевић у 30. минуту.

Раније данас Нирнберг и Аугсбург играли су нерешено 0:0.

Одиграно у суботу: Бајер Леверкузен - Мајнц 2:2, Борусија Дортмунд - Шалке 1:2, Ајнтрахт Франкфурт - Хановер 3:1, Фортуна Диселдорф - Бајерн Минхен 0:5, Волфсбург - Фрајбург 0:2, Вердер Бремен - Борусија Менхенгладбах 4:0.

Одиграно у петак: Хофенхајм - Гројтер Фирт 3:3.

Табела: Бајерн Минхен 24 бода, Ајнтрахт Франкфурт 19, Шалке 17, Борусија Дортмунд и Бајер Леверкузен по 12, Хановер, Фрајбург и Мајнц по 11, Вердер, Хамбургер и Фортуна по 10, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се