Супер лига уживо: Голеада на Маракани

Прелеп меч виђен на Маракани, Црвена звезда са владала Борчу са 7:2. Партизан у дербију кола савладао у гостима екипу Рада са 1:0. Војводина у Новом Саду не може да победи ни Хајдук из Куле (1:1). Одлична партија Спартака у Смедереву.

20.55 - Меч у Новом Саду завршен без победника. Војводина - Хајдук Кула 1:1, стрелци Бојовић за домаће и Цветковић за госте.

20.53 - Нема краја голеади на Маракани. Бошковић постиже погодак за госте у 88. минуту, сада је 6:2. Да ту не буде крај, побринуо се Никола Максимовић, који у зауставном времену поставља коначан резултат - 7:2.

20.48 - Пантић постиже и шести погодак за Црвену звезду у 82. минуту, за сада већ катастрофу гостију из Борче (6:1). У Новом Саду још увек нерешено, Војводина - Хајдук 1:1.

20.40 - Војводина стиже до изједначења против Хајдука из Куле. Стрелац за "лале" је Бојовић у 78. минуту. Претходно је Цветковић донео предност гостима. 

20.30 - Два гола на Маракани у другом полувремену. Прво је Сотировић смањио предност Звезде на 4:1, да би Асамоа у 69. минуту постигао и пети погодак за црвено-беле. 

20.16 - Хајдук из Куле повео у Новом Саду против Војводине са 1:0 у 56. минуту, чиме "лале" настављају са лошим резултатима. Војводине не зна за победу нешто више од месец дана.

19.39 - Звезда у финишу првог полувремена постиже и трећи погодак против нејаке екипе из Борче. Овога пута стрелац је млади репрезентативац Србије Огњен Мудрински. Само три минута касније, четврти гол за црвено-беле постиже Лука Милуновић.

19.12 - Црвена звезда у првих пет минута постигла два гола против Борче, стрелци Димитријевић и Микић. На другом мечу, Војводина - Хајдук 0:0. 

Готови су сви мечеви који су почели у 14.30. Коначни резултати: Јавор - Слобода 1:1, Раднички Крагујевац - Доњи Срем 2:0, НОви Пазар - ОФК Београд 0:0, Раднички Ниш - Јагодина 0:0 и Смедерево -Спартак  Суботица 0:2.

16.24 - Миловановић у 82. минуту враћа егал на мечу Јавора и ужичке Слободе. 

16.23 - Спартак је славио у Смедереву са 2:0. Други погодак за екипу из Суботице постигао је Радовановић, иначе фудбалер домаћина.

16.05 - Слобода води у Ивањици са 1:0, а стрелац је био Кнежевић. Раднички у Крагујевцу сада води са 2:0 против гостију из Пећинаца. Стрелац је био Спалевић.

15.45 - Раднички у Крагујевцу води са 1:0 поготком Милошковића у 55. минуту. 

15.23 - Само један гол виђен у првих 45 минута на пет мечева Јелен Супер лиге. 

14.37 - Спартак води у Смедереву са 1:0, стрелац је био Пушкарић. 

14.34 - Почело је још пет сусрета у најјачем домаћем такмичењу. Играју Јавор - Слобода, Нови Пазар - ОФК Београд, Раднички - Доњи Срем, Раднички Ниш - Јагодина и Смедерво Суботица. 

14.16 - Крај дуела на Врачару. Рад није успео да откине ни бод Партизану, иако је током већег дела сусрета био можда и бољи ривал. На крају, Рад - Партизан 0:1. 

13.31 - Почео други део сусрета на Врачару. 

13.16 - Полувреме на мечу Рад-Партизан. Црно-бели имају предност, али обе екипе су имале периоде добре игре и готово подједнак број прилика и полуприлика. 

12.41 - Партизан долаз до раног вођства. Након слободног ударца и центаршута, Иван Иванов постиже први погодак у овом колу. 

12.30 - Почео меч на Врачару, ове сезоне одлични Рад дочекује Партизан. 

Наставља се и такмичење у најелитнијем српском такмичењу. Утакмица дана се, свакако, игра на Бањици, где Рад као домаћин игра са Партизаном.

Црвена звезда дочекује борчански БСК, док уздрмана Војводина дочекује Хајдук из Куле у војвођанском дербију.

У осталим мечевима играју Јавор - Слобода, Нови Пазар - ОФК Београд, Раднички Ниш - Јагодина, Раднички Крагујевац - Доњи Срем и Смедерево - Спартак.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара