Фудбал уживо: Лацио надиграо Милан

Потпредседник Фифе Џим Бојс сматра да би Уефа морала да избаци Србију са неког од наредних европских такмичења. Милан Јовановић промашио "непромашиво". Лацио савладао Милан са 3:2. Јувентус савладао Наполи са 2:0 у дербију Серије А. Игуаин и Роналдо стрелци за Реал. Шокантно понашање фудбалера Стеауе. Челси славио у феноменалном сусрету на Вајт харт лејну.

23.47 - Крај утакмице, Барселона је савладала Депортиво са 5:4. 

23.33 - Аутоголом Албе у 79. минуту Депортиво поново смањује предност Барселоне на 5:4. 

23.30  - Меси се по трећи пут уписује у листу стрелаца у 77. минуту, 5:3 за Барселону.

 

23.03 - Наставља се голеада на Риазору, Депортиво преко Пиција смањује на 4:3. 

22.42 - Меси својим другим голом повећава предност Барсе на 4:2, минут 43. 

22.37 - Крај утакмице у Риму. Лацио је савладао Милан резултатом 3:2. 

22.36 - Нови гол за Депортиво, стрелац Бергантинос у 37. минуту, Барса сада води са 3:2. 

22.30 - Депортиво постиже гол и ублажава предност Варсе на 3:1. Гол је постигао Пици у 26. минуту. 

22.25 - Миланези у 79. минуту смањују на 3:2, стрелац Шарави. 

22.20 - Барселона већ у 18. минуту води са 3:0 на гостовању Ла Коруњи. Стрелци за Барсу Алба, Тељо и Меси. 

22.15 - Милан смањује резултат на 3:1 преко "холандске везе". Урби Емануелсон је асистент, а стрелац Најџел де Јонг. У току је 71. минут меча на Олимпику. 

21.54 - Без старца нема ударца. Трећи гол за Лацио против Милана постиже Мирослав Клосе. Лацио - Милан 3:0.

21.50 - Велики преокрет на Местаљи. Домаћи тим користи предност играча и више и у финишу меча стиже до победе. Стрелаци за Валенсију Коста у 88. и Валдез у 90. минуту меча. На полувремену Билбао водио са 2:1.

21.27 - Римски тим дуплира предност против Милана, сада је 2:0. Стрелац у 41. минуту меча био је Кандрева.

21.25 - Лацио повео против Милана са 1:0, поготком Ернанеса у 25. минуту меча. Два тима играју дерби меч, за пласман у врх табеле Серије А. 

20.51 - Полувреме на Местаљи, Атлетик Билбао води против Валенсије са 2:1. Адуриз двоструки стрелац за госте, Солдадо са беле тачке утешио домаћина.

20.50 - Почео још један дерби меч у Италији. Лацио на Олимпику дочекује екипу Милана. 

20.24 - Арсенал поражен у Норичу. Стрелац јединог гола за "канаринце" био је Холт у 22. минуту меча. У Немачкој, Вердер убедљиво савладао Борусију из Менхенгладбаха са 4:0.

20.05 - Вердер оверава победу против Менхенгладбаха. Стрелац трећег гола за тим из Бремена је Фулкруг у 76. минуту. 

19.55 - Реал савладао Селту са 2:0 и сада се налази на четвртом месту на табели Примере са 14 бодова, пет мање од водеће Барселоне, која има и утакмицу мање.

19.55 - Јувентуса савладао Наполи са 2:0 у великом дербију италијанског шампионата. "Стара дама" се овом победом осамосталила на првом месту на табели са три бода више од вечерашњег ривала. 

19.40 - Блицкриг Јувентуса са готово сигурно прво место на табели Серије А. Два гола у само три минута требало би да буду довољна за победу и нова три бода. Стрелци за "Стару даму" Касерес у 80. и Погба у 82. минуту меча. 

19.25 - Реал повео против Селте са 2:0, стрелац другог гола био је Кристијано Роналдо у 67. минуту из пенала.

19.18 - Вердер на полувремену води против Борусије из Менхенгладбаха са 2:0, стрелци су били Петерсен и Арнаутовић. 

18.55 - Норич долази до вођства против Арсенала од 1:0. Стрелац је Холт у 22. минуту меча. 

18.24 - Мадридски Реал води против Селте са 1:0, стрелац је Гонзало Игуаин у 11. минуту. Истовремено, у Италији се игра велики дерби Серије А, Јувентус на свом терену дочекује екипу Наполија, за сада, нема голова.

17.59 - Един Џеко са два гола у зауставном времену донео победу Манчестер ситију са играчем мање. Манчестер и Вест Хем убедљиви, Стерлинг постигао први сениорски гол за Ливерпул. Резултати: Фулам - Астон Вила 1:0, Ливерпул - Рединг 1:0, Манчестер јунајтед - Стоук 4:2, Свонси - Виган 2:1, ВБА - Манчестер сити 1:2, Вест Хем - Саутхемптон 4:1.

17.25 - Крај мечева Бундес лиге. Резултати: Бајер Леверкузен - Мајнц 2:2, Борусија Дортмунд - Шалке 1:2, Ајнтрахт - Хановер 3:1, Фортуна Диселдорф - Бајерн Минхен 0:5 и Волфсбург - Фрајбург 0:2.

16.50 - Полувреме на мечевима Премијер лиге, резултати:  Фулам - Астон Вила 0:0, Ливерпул - Рединг 1:0, Манчестер јунајтед - Стоук 2:1, Свонси - Виган 0:0, ВБА - Манчестер сити 0:0, Вест Хем - Саутхемптон 0:0.

16.32 - Полувремена на пет мечева Бундес лиге. Тренутни резултати: Бајер Леверкузен - Мајнц 1:0, Борусија Дортмунд - Шалке 0:1, Ајнтрахт - Хановер 2:1, Фортуна Диселдорф - Бајерн Минхен 0:2 и Волфсбург - Фрајбург 0:1. 

16.30 - У петак је била десетогодишњица првог поготка Вејна Рунија у Премијер лиги, иначе тада 16-годишњака. Дрес Евертона Руни је носио до 2004. године, када је прешао у Манчестер јунајтед. У међувремену је стигао до броја од 144 поготка у најјачој енглеској лиги. "Верујем да ће се једном вратити. Вероватно у каснијој фази његове каријере. Мислим да би и он то желео", рекао је оптимистични Дејвид Мојес, менаџер „карамела".

16.21 - Двојица Аргентинских младића путовали су последњих неколико седмица по свету и приликом попуњавања формулара у Вијетнаму, у рубрику "националност", уписалу су име Лионела Месија. Оно што је занимљиво јесте да радницима који су издавали карте у Лаосу то уопште није засметало. Разлог - Вијетнамци су луди за омаленим чаробњаком, било је речено двојици младића.

16.15 - Леонардо Бонући у сцени као из акционих филмова. Дефанзивац Јувентуса са супругом и синчићем разгледао је аутомобиле у Фераријевом салону, када му је маскирани нападач прислонио пиштољ уз главу. "Ако се помериш, убићу те! Дај ми свој сат", продрао се. Бонући је остао непомичан, да би затим нагло ударио нападача и бацио га на земљу. Неуспешни пљачкаш је успео да побегне на скутеру свог саучесника.

 15.43 - Судија је свирао крај на одличном сусрету два лондонска ривала. На крају, срећнији и спретнији тим односи три бода, Тотенхем - Челси 2:4.

15.36 - Чесли је успео да стигне и до четвртог поготка. Стрелац је био Стариџ, и то у 90. минуту.

15.19 - Златан Ибрахимовић од тренутка када је дошао у Пари Сен Жермен толико одскаче од својих такође скупих саиграча да су новинари у Франсуској изразили забринутост због тога.„Нормално је да ће му његови саиграчи давати лопту и имати поверења у Златана. Знају да он може или забити гол или направити нешто корисно с том лоптом. За мене је добро зависити од једног играча, ако је тај истинска класа", одговорио им је Карло Анчелоти.

15.17 - Шок на Вајт харт лејну. Хуан Мата, са два поготка, у 66. и 69. минуту, враћа предност Челсију. 

15.05 - Након изједначења, уследио је и преокрет. Џермејн Дефо доводи "певце" у вођство поготком у 54. минуту.

14.55 - Галас доноси изједначење Тотенхему у 47. минуту сусрета у северном Лондону. 

14.23 - Фабио Капело стао је у одбрану оспораваног тренера Милана Масимилијана Алегрија. "Мислим да је Алегри одличан тренер. Често разговарам с њиме и очигледно је да је јако добро припремљен. У овом тренутку је важно да играчи Милана на терену пруже свој максимум и заиграју без страха", рекао је Капело. Милан је, да подсетимо, у седам кола Серије А освојио исто толико бодова и налази се на 11. месту.

14.15 - Потпредседник Фудбалске федерације Сенегала (ФФС) Луј Ламоте поднео је оставку после инцидента због којег је његова земља избачена из Купа афричких нација. „Немамо избора него да прихватимо Ламотину одлуку. Његова оствака нас неће спречити да наставимо са радом", рекао је председник ФФС Огостин Сенгор. ФФС ће се састати 23. октобра, како би анализирали догађаје на утакмици са Обалом Слоноваче. Сенегал је дисквалификован из Афричког Купа нација за 2013, због нереда које су његови навијачи изазвали прошле суботе током меча квалификација са Обалом Слоноваче.

14.12 - Челси долази у вођство против Тотенхема. Стрелац за првака Европе био је Кејхил у 18. минуту.

14.11 - Висенте дел Боске, селектор вероватно најуспешније репрезентације свих времена, у интервјуу за италијански "Газета дело спорт"одговорио је помало неочекивано, можда зато јер је у питању италијански лист, на питање коме припада Златна лопта ове године:"Па, зашто Пирло не би заслужио Златну лопту? Мислим да има све услове за то. Сјајан је фудбалер који на утакмицама, било Јувентуса или Италије, креира својим нападачима мноштво прилика. Исто тако, често и сам даје голове".

13.45 - Почео дерби кола Премијер лиге, у коме на Вајт харт лејну играју Тотенхем и Челси. 

13.05 - Фудбалери Стеауе Стефан Николић и Габријел Матеи снимљени су како повраћају из такси возила приликом повратка из ноћног изласка. Сасвим је јасно да је овоме претходило вече обилатог уживања у алкохолу. Навијачи Стеуауе и спортска јавност огорчени и траже драстичне казне за "несташне фудбалере".

12.00 - Менаџер Челсија Роберто ди Матео рекао је да се не каје што је претходних годину дана подржавао Џона Терија поводом оптужби за расизам. „Не жалим што сам подржао Терија. Верујем да докази које је он предочио показују шта се стварно десило тог дана. Суд га је ослободио свих оптужби, тако да је за нас та одлука меродавна", рекао је Ди Матео.

11.48 - Холандски фудбалер Едгар Давидс дебитовао је победом у Барнету, који је са 4:0 савладао Нортхемптон у Другој лиги Енглеске, иначе четрвртом рангу такмичења. Легендарни Давидс се вратио на терен након двогодишње паузе, а у Барнету има улогу играча - менаџера.

11.28 - Бајерн из Минхена има прилику да постане рекордер Бундес лиге уколико данас на гостујућем терену буде бољи од Фортуне из Диселдорфа, јер би то била осма узастопна победа баварског тима. Победа Бајерна би уједно била и 300. победа тренера Јупа Хејнкеса у најелитнијем немачком такмичењу.

11.20 - Фудбал је више од побеђивања. Фудбалери шпанског четвртолигаша Алкохана овај спорт играју у највећој мери из љубави, а видео снимак пред вама то најбоље показује. Гледате реакцију играча Алкохана након што су сазнали да ће два пута играти против Реал Мадрида уоквиру Купа краља.

11.09 - Некадашњи репрезентативац Србије Милан Јовановић без дилеме је један од првих кандидата за не превише ласкаву титулу промашаја године. На мечу Андерлехта и Васланд Баверна, у оквиру шампионата Белгије, Лане се нашао у идеалној позицији да савлада голмана противничког тима. Лоша процена лета лопте коштала га је поготка и повређеног ега. Јовановић се ипак искупио, јер је  постигао погодак на овом мечу, у коме је његов тим славио.

10.57 - Џим Бојс, потпредесник Фифе, у разговору за радио Би-Би_Си 5 је изјавио како се нада да ће Уеафа драстично казнити Србију због „срамотног понашања српских навијача". „Ово није први пут да гледамо овакве слике из Србије, која има велике проблеме са расизмом. Ја као велики противник разисма, у било ком облику, сматрам да Уефа треба драстично да казни Србију. Мислим да треба да играју меч пред празним трибинама, а чак се залажем и за то да буду избачени са неког наредног европског такмичења".

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара