Читај ми!

Пазарци спремни за “романтичаре”

Тренер Новог Пазара Драгољуб Беквалац рекао је уочи утакмице деветог кола Супер лиге Србије са гостујућим ОФК Београдом да ће његов тим играти против добро организованог ривала, који тренутно постиже слабије резултате.

"ОФК Београд има привремену кризу резултата, а не кризу игре. Знам како функционишу, био сам тамо тренер у три наврата и они ће превазићи проблеме. Једино ме брине што се на том њиховом путу опоравка налазимо и ми, који ћемо се потрудити да им кризу продужимо барем за једно коло", рекао је Беквалац новинарима у Новом Пазару.

"Београђани ће сутра доћи овде у најјачем саставу и са жељом да освоје бодове. Комплетни смо и мислим да ћемо уз један агресиван и ангажован приступ доћи до важних бодова", додао је он.

Нови Пазар је шестопласирани тим у Супер лиги са 12 бодова, док је ОФК Београд на 14. месту са пет бодова. Беквалац је истакао да "романтичари" имају један од најбољих тимова у лиги, иако су при дну табеле.

"Складна су целина, имају репрезентативаца у млађим селекцијама и Весељка Тривуновића који је покретач свих акција. Ту су и два квалитетна штопера, репрезентативац Милан Родић, па нам опасност прети са свих страна", оценио је Беквалац и додао да ће његова екипа покушати прва да постигне гол, што би, по његовом мишљењу, могло да има одлучујући значај.

"Неће ту бити сензационалног резултата, рецимо 3:0 или 4:0 за неког од ривала. Биће велика ствар за оба тима да први постигну гол, а све ћемо учинити да то будемо ми", казао је Беквалац.

Он је оценио и да повратак Звездана Терзића на место председника представља велики добитак за ОФК Београд, али и српски фудбал.

"То је човек који је ударио темеље овом Фудбалском савезу Србије, а касније су се издешавале одређене ствари. Његовим повратком много добија и клуб, али и српски фудбал", закључио је Беквалац.

Везни фудбалер Новог Пазара Дарио Дамјановић оценио је да је ОФК Београд организована и дисциплинована екипа, али и да домаћин спремно улази у предстојећи меч.

"Респектабилна су екипа и треба да им одговоримо на исти начин, дисциплином и добром тактиком. Само тако ће бодови остати код нас. Комплетни смо, а у меч улазимо психички и физички максимално спремни", рекао је Дамјановић.

Утакмица између Новог Пазара и ОФК Београда играће се сута у 14.30 на новопазарском Градском стадиону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара