Читај ми!

БСК спрема изненађење Звезди

Тренер фудбалера БСК Борче Горан Милојевић рекао је да ће његов тим покушати да изненади Црвену звезду у деветом колу Супер лиге Србије и извуче позитиван резултат.

"Црвена звезда је апсолутни фаворит. После пораза у Суботици сигурно ће дати све од себе да добију утакмицу. Ми идемо тамо да се надигравамо и покушамо да извучемо позитиван резултат. Биће тешко, али је у фудбалу све могуће", рекао је Милојевић новинарима у Београду.

"Звезда има млад, перспективан и јак тим и о њима не треба трошити речи. Морамо да уђемо максимално концентрисани и да покушамо да поновимо игру против Радничког у прошлом колу", казао је он.

Милојевић је истакао да због повреда неће играти Александар Симовић и Милош Стаменковић, док је Ајаздин Нухи под знаком питања.

Најбољи стрелац БСК-а у овој сезони Миле Савковић рекао је да он и његови саиграчи немају страх пред дуел са Звездом.

"Играће се у лепом амбијенту, пред много навијача и то ће нама бити велика разлика у односу на остале утакмице. Борићемо се, немамо страх према никоме и покушаћемо да изненадимо", казао је Савковић.

Звезда ће дочекати БСК сутра у 19.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се