Читај ми!

Звезда креће у нову серију

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је данас да је меч против БСК-а из Борче одлична прилика да екипа поправи веома блед утисак из претходног кола, када је у Суботици изгубила од Спартака са 3:0, и започне нову серију победа.

"У спорту је познато да је последњи утисак увек најјачи, а наш је био онај из Суботице. Зато са нестрпљењем очекујемо сутрашњи меч, да се вратимо на победнички пут и поправимо утисак након пораза који нас је много заболео", рекао је Јанковић на конференцији за медије на Маракани.

Он је најавио промену на голу, где ће до сада стандардног Бобана Бајковића заменити млади репрезентативац Александар Кировски.

"Јуче сам разговарао са обојицом, Бајковић је дуго бранио на топ нивоу, али је сад у деликатном тренутку, дошло је до благог пада форме и сутра ћу шансу дати Кировском. Нема ту никаквих драматичних ствари, уосталом, ротација ће бити до краја полусезоне и почетка зимских припрема. Све је то нормално у спорту", истакао је Јанковић.

Тренер црвено-белих нагласио је да не очекује да

 

неуспех младе репрезентације, у којој Звезда има шесторицу играча, утиче на игре у клубу.

"Играчи су професионалци и морају да имају способност да на неки начин ресетују главу. Потпуно смо се вратили клупским обавезама и у очекујем да играчи покажу реакцију након неуспеха у Суботици", поручио је Јанковић.

Сви првотимци су спремни и конкуришу за тим, укључујући и Дарка Лазовића, који је у финалној фази опоравка од повреде.

Капитен Ненад Милијаш рекао је да је екипа извукла поуке после пораза у Суботици. "Схватили смо какве смо грешке направили на том мечу, сада коначно играмо код куће, знамо шта желимо и верујемо у себе. Убеђен сам да ћемо из тог пораза изаћи јачи", нагласио је Милијаш.

На питање да ли је могуће да Звезда истовремено игра добро и бележи добре резултате, Милијаш је рекао: "Добра игра без резултата не значи ништа. Ипак, верујем да ће се већ сутра те две ствари поклопити", закључио је он.

Утакмица деветог кола првенства Србије између Црвене звезде и БСК-а из Борче игра се сутра од 19 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се