Читај ми!

Вермезовић: Рад је опасан

Дерби меч деветог кола Јелен Супер лиге. Састају се Рад и Партизан. Обе екипе са вером у успех улазе у меч. Сусрет се игра на Стадиону Обилића са почетком у 12.30 часова.

Тренер фудбалера Партизана оценио је да је Рад изузетно опасан ривал, али да у дербију деветог кола шампионата очекује наставак серије победа и останак на лидерској позицији.

"Враћамо се у нашу стварност, ово нам је вероватно најтежа утакмица до сада. Рад игра изванредно ове године, имају много самопоуздања, незгодни су и биће нам изузетно тешко. Верујем да ће ово бити добра увертира за оно што нас чека у наредном периоду", рекао је Вермезовић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Он је истакао да су сви играчи здрави и да се очекује повратак на терен Немање Томића, а да ће уместо повређеног првог голмана Владимира Стојковића шансу добити Никола Петровић.

"Радује ме што су се сви наши играчи са репрезентативних обавеза вратили живи и здрави, једино је Марко Шћеповић јуче имао неки лакши вирус и на данашњем тренингу видећемо шта ће бити", навео је Вермезовић.

Тренер црно-белих очекује да као и у претходним мечевима ова два клуба буде пуно голова "јер се ради о тимовима који играју можда и најбољи фудбал у Србији".

Вермезовић је рекао да је разговарао и са младим Николом Нинковићем, који је био један од учесника инцидента на утакмици младих репрезентација између Србије и Енглеске у Крушевцу.

"Џиги је несташно дете, причао са са њим, али највише од њега зависи да ли ће изаћи на прави пут. Мени до сада није направио ниједан проблем, ради се о паметном момку који нам је потребан и не слажем се да треба "закопати" клинца од 18 година", закључио је Вермезовић.

Дефанзивац Партизана Милош Остојић рекао је да екипа спремно дочекује дуел са "грађевинарима", који имају сјајну тимску игру и добре нападаче.

"Рад је изузетно добар ривал, али одлично смо радили у претходном периоду и очекујем наставак успешне серије. Имају у нападу Немању Којића против којег сам играо и Предрага Луку са којим се још нисам састајао. Ипак, њихова највећа снага лежи ју тимској игри", поручио је Остојић.

Утакмица деветог кола првенства Србије између Рада и Партизана проглашена је за меч високог ризика и игра се сутра од 12.30 сати на стадиону Обилића на Врачару.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара