Читај ми!

Рад и Партизан на Врачару

Фудбалери Рада дочекаће лидера Супер лиге, екипу Партизана у дербију деветог кола од 12.30 на стадиону Обилића на Врачару.

Рад је одлично стартовао у новој сезони и после осам кола заузима треће место на табели са 17 бодова, четири мање од водећег Партизана.

Све утакмице деветог кола играће се у суботу, а другопласирана Црвена звезда састаће се у 19.00 са БСК-ом из Борче на свом стадиону.

Звезда је пре осмог кола водила на табели, али је првим поразом у сезони од Спартака у Суботици изгубила то место, пошто је претекао "вечити" ривал Партизан, док је БСК на 11. месту са девет бодова.

Нови Пазар ће на свом терену играти са ОФК Београдом у суботу од 14.30, док ће у исто време Јавор у Ивањици дочакти ужичку Слободу, а Раднички 1923 у Крагујевцу екипу Доњег Срема из Пећинаца.

Последњепласирано Смедерево, које још нема победу у новој сезони, играће на свом стадиону од 14.30 против суботичког Спартака, који је на 12. месту.

У јединој утакмици која ће почети у 15.00, Војводина ће дочекати кулски Хајдук.  Новосађани су после осам кола пети са 13 бодова, док Хајдук победом у прошлој утакмици против Смедерева "побегао" из зоне испадања, па је сада 13. са пет бодова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се