Читај ми!

ФСС: Кога лаже Дени Роуз?

Фудбалски савез Србије избацио је видео-снимак којим жели да покаже да оптужбе младог репрезентативца Енглеске Денија Роуза на рачун крушевачке публике нису истините. Фудбалер који наступа у Сандерленду рекао је у неколико наврата да су навијачи, када год би он био у поседу лопте, испуштали мајмунске звуке.

Видео-снимак који је пред вама Фудбалски савез Србије поставио је на свом Јутјуб каналу. Приказане су секвенце у којима је у првом плану млади фудбалер енглеског тима, а циљ је да се покаже да вређања на расној основи, бар у облику у којем се то тврди, није било.

„Почели су одмах када смо почели да се загревамо. Одмах су почели са опонашањем мајмуна и ја сам питао саиграче да ли они то чују. Одговорили су да чују", рекао је, између осталог, Дени Роуз.

У закључку Фудбалског савеза Србије каже се да видео-снимак недвосмислено показује да „неспортско понашање и вређање на расној основи противничког играча није постојало".

Број коментара 44

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се