Читај ми!

За друге се навија...

Навијач Партизана, Краљевчанин Драган Шибалић, кренуо је данас бициклом из Београда у Милано, где ће наредног четвртка подржати црно-беле на утакмици 3. кола Лиге Европе против Интера. Ватрени навијач Партизана и страсни бициклиста одлучио је да споји своје две страсти у јединствен навијачки гест.

Шибалић ће на путу до Милана прећи 1.206 километара, преко Мађарске и Словеније, а у италијански град планирано је да стигне у среду, 24. октобра, у поподневним часовима, директно на тренинг црно-белих на стадиону "Ђузепе Меаца".

"Желео сам да урадим нешто оригинално како бих подржао мој клуб против Интера. За Партизан навијам одмалена и захваљујем директорки маркетинга клуба Снежани Филиповић и компанији "Адидас", који су ми помогли да реализујем ову идеју. Посебну захвалност дугујем мојој фирми "Паркинг сервис" у Краљеву, јер су ми изашли у сусрет и дали две недеље слободно", рекао је Шибалић новинарима на стадиону Партизана непосредно пре поласка на пут.

Ипак, Шибалић је додао да ће у Србију морати да се врати аутобусом, јер је одмор прекратак.

Утакмица Х групе Лиге Европе између Интера и Партизана игра се 25. октобра од 19 сати.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво