Читај ми!

Миха: Напашћемо Македонију!

"Сигурно је да ће нешто да се промени, неће изаћи истих 11 фудбалера као против Белгије. Нећемо променити наш систем и напашћемо Македонију", изјавио селектор Србије Синиша Михајловић, који не планира да напусти кормило репрезентације док год постоје шансе за пласман на светско првенство.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић најавио је данас промене у тиму за меч са Македонијом, али не и у систему игре, што значи да ће његов тим у Скопљу играти офанзивно.

"Сигурно је да ће нешто да се промени, неће изаћи истих 11 фудбалера као против Белгије. Нећемо променити наш систем и напашћемо Македонију", рекао је Михајловић на конференцији за новинаре у Скопљу.

Он је казао да је задовољан како је екипа реаговала после убедљивог пораза од Белгије (0:3) у Београду.

"Екипа је реаговала добро после те утакмице, свима је било жао. Увек гледам да је чаша до пола пуна, а не празна. Играмо све боље, узимајући у обзир с ким смо се састали прошлог петка, сигурно да је првих 60 минута тог меча најбоља игра наше репрезентације до сада", навео је Михајловић.

Селектор Србије изјавио је и да је разговарао са најискуснијим играчима, Александром Коларовом и Браниславом Ивановићем, које је означио као главне кривце за пораз од Белгије.

"У суботу сам причао са њима и анализирали смо утакмицу. На играчима је да схвате шта је било добро, а шта не", објаснио је он.

Михајловић је рекао да не размишља о одласку са клупе Србије.

"Радим свој посао док год имамо шансе да се квалификујемо. Наш посао зависи од резултата, али уопште не размишљам о томе да се нећемо пласирати на Светско првенство", истакао је он.

Селектор Србије додао је да су нетачне приче по којима у националном тиму играју фудбалери чији менаџер је Фаљи Рамадани.

"Ја форсирам играче за које мислим да су заслужили, не занима ме ко су им менаџери", закључио је Михајловић.

Штопер Србије Матија Настасић истакао је да га не занима што у тиму Македоније неће бити најбољег нападача Горана Пандева.

"Македонија има и друге опасне нападаче поред Пандева, који ће дати све од себе да постигну гол. Наш задатак је да их зауставимо у тој намери, рекао је Настасић.

Његов саиграч Душан Тадић истакао је да би победа у Скопљу "неутралисала" пораз од Белгије.

"Не смемо се залећемо, јер може да нам се деси исто што и против Белгије. Морамо да будемо мирни, фокусирани, једноставно имамо 90 минута да покажемо ко је бољи", поручио је Тадић.

Утакмица квалификација за Светско првенство 2014. године између Македоније и Србије игра се сутра од 20.30 у Скопљу.

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво