Меси скроман, остали „дивљи"

Бивши телохранитељ Леа Месија, Данијел Рохо, отворио је душу. Данијел Рохо је рекао да му је прво задужење у каталонском клубу било да разбози пијане играче кучи. Он је додао да је једино Меси био и остао скроман момак.

Данијел Рохо је у Барселони почео да ради 2006. године, а задатак му је био да развози пијане фудбалере из ноћних клубова кући.

„ У Барселони сам почео да радим у 2006. године док је Рајкард био тренер. Мој задатак је био да развозим играче који су били алкохолисани. Тако сам једном у ноћном клубу затекао једног фудбалера Барсе како има секс са две сестре. Рекао ми је да га је неко фотографисао, и да морам да нађем ту особу и обришем слике са мобилног телефона", рекао је Рохо.

Ако је ово сведочење бившег Барсиног оперативца срушило некоме слику о непорочним играчима Барсе, Рохо је имао само речи хвале за Месија.

"Током ручка Меси би најчшће мирно седео и слушао моје приче. Он је ретко причао. То је скромно дете, само је тренирао и играо, а раније му је било забрањено да се састаје и са девојкама", рекао је Рохо.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије