Читај ми!

Михајловић за офанзиву

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је да има две недоумице око састава за дуел са Белгијом и најавио офанзиву на противнички гол од првог судијског звиждука. Селектор Србије неће моћи да рачуна на повређене Љубомира Фејсу, Миралема Сулејманија, Душана Басту и Ивана Радовановића.

"Видели смо које су предности и мане код Белгијанаца. Ниједна екипа није перфектна, а сутра ћемо видети како смо се спремили. Хоћемо победу у сваком мечу, а не размишљамо о томе да не изгубимо. Почећемо офанзивно, а вероватно ће се током меча ствари на терену мењати, што је нормално", казао је Михајловић новинарима у Кући фудбала у Старој Пазови.

Селектор Србије неће моћи да рачуна на повређене Љубомира Фејсу, Миралема Сулејманија, Душана Басту и Ивана Радовановића. Ипак, постоји могућност да неко од ових играча добије шансу на мечу са Македонијом следеће недеље.

"За два места у тиму имам недоумице, али се не ради о голманима. Сутра ујутру ћемо имати лагани тренинг, па ћемо тада решити све дилеме. Кога год да изаберем, нећу погрешити", додао је Михајловић.

Капитен Бранислав Ивановић казао је да екипу не би требало да занима ко ће играти за Белгију.

"Пре свега, треба да мислимо на нас и да размишљамо о начину на који ћемо ми да се супротставимо њима", поручио је Ивановић.

Недавно је легандарни енглески фудбалер Дејвид Плат изјавио да је Александар Коларов један од најбољих извођача слободних удараца, али да је Михајловић бољи.

"Селектор је дао више голова од мене, али ја сам у предности, јер он више не може да их изводи, а ја могу", казао је Коларов.

Ни Михајловић му није остао "дужан".

"Могу да изводим слободне ударце, али не могу да играм. Ипак, свиђа ми се што си тако перспективан", поручио је селектор Коларову.

Михајловић, Ивановић и Коларов су још једном затражили подршку навијача у Београду.

Утакмица квалификација за Светско првенство 2014. године између Србије и Белгије игра се сутра од 20.30 на стадиону Црвене звезде.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара