Читај ми!

Сантош у проблемима

Селектор фудбалске репрезентације Грчке Фернандо Сантош суочен је са проблемима због повреда бројних играча пред утакмице са БиХ и Словачком, у квалификацијама за првенство света 2014. у Бразилу.

Најновији пех грчки национални тим задесио је на данашњем тренингу пошто је везиста Панатинаикоса Лазарос Христодопулос истегао бутни мишић и неће играти на обе утакмице, против БиХ у петак у Атини и 16. октобра на гостовању Словачкој у Братислави.

Иронија је што је Сантош позвао Христодопулоса као замену за дефанзивца Шалкеа Кирјакоса Пападопулоса, који је раније отпао са списка.

Португалски стручњак сада је у екипу уврстио играча средине терена солунског ПАОК-а Јоргоса Фотакиса.

Оба меча пропустиће и дефанзивац Панатинаикоса Лукас Винтрас, који је данас задобио прелом кости стопала, док главобоље Сантошу задаје и могући изостанак дефанзивца француског друголигаша Монака, Јоргоса Цавеласа, који је, такодје данас, због вирусне инфекције пребачен у болницу на испитивање.

Цавелас је раније ове недеље био позван као замена за Хосеа Холебаса из Олимпијакоса, повредјеног током викенда на првенственој утакмици националног првенства.

Немајући избора, Сантош је из младе репрезентације позвао 18. годишњег дефанзивца ПАОК-а Костаса Сатафилидиса, који ће остати са А тимом уколико Цавелас не буде спреман за предстојеће мечеве.

Након две одигране утакмице Грчка је другопласирана у Г квалификационој групи са шест бодова, колико има и водећа Босна и Херцеговина уз много бољу гол-разлику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије