Прекинута Фриделова серија

Бред Фридел, после осам година и 310 утакмица без паузе, пропустио меч против Астон Виле. Бред је био разочаран, али је прихватио моју одлуку као прави професионалац, изјавио Андре Виљаш Боаш, који је и донео одлуку да међу стативама буде Иго Лорис.

Једна невероватна серија прекинута је у недељу на Острву. Бред Фидел није се нашао на голу Тотенхема, чиме је прекинута серија од 310 утакмица америчког голмана без прекида, која је трајала осам година.

Фридел има 42 године, а пре Тотенхема бранио је за Блекбурн и Астон Вилу. Андре Виљаш Боаш, менаџер "певаца" свестан је шта је урадио одлучивши да Лорис стане међу стативе, али обећава да Фридел није Заборављен.

"Разговарао сам са стручним штабом и закључили смо да Иго не може да брани само у Лиги Европе. Бред је био разочаран, али је прихватио моју одлуку као прави професионалац. Он је сјајан голман и можда ће се вратити у тим већ против Челсија", изјавио је Боаш.

Другу најдужу серију "стартова" међу голманима има Тим Хауард из Евертона (190), док Френк Лампард са 164 узастопна меча у првој постави држи рекорд међу играчима у пољу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије