Читај ми!

"Орлови" спремни за изазове

Репрезентативци Србије окупили су се пред квалификационе мечеве против Белгије и Македоније. Дебитанти Крстичић и Стевановић пресрећни због позива селектора, Бркић у првом плану после повреде Стојковића. Коларов очекује шест бодова.

Дебитанти у фудбалској репрезентацији Србије Ненад Кристичић и Ален Стевановић рекли су данас да су пресрећни због позива селектора Синише Михајловића, али да сада следи тежи део у којем ће учинити све да остану у А тиму.

"Пресрећан сам што сам овде, остварио ми се дечачки сан. Захваљујем селектору на позиву и потрудићу се да оправдам поверење", рекао је члан италијанске Сампдорије Крстичић новинарима у Кући фудбала у Старој Пазови.

Млади фудбалер Торина Ален Стевановић казао је да је цео живот чекао на овај моменат.

"Позив у А репрезентацију је сан сваког играча од тренутка кад шутне лопту. Мој пут био је мало чудан, за четири године прошао сам пут од треће лиге до А тима. Истрајао сам, 'средио сам главу' и сад сам спреман за велика дела", изјавио је Стевановић.

Коларов сигуран у победе

Александар Коларов рекао је да очекује да ће национални тим освојити свих шест бодова у предстојеће две утакмице квалификација за светско првенство против Белгије и Македоније.

"У прва два кола смо освојили четири бода, а можда је могло и више пошто смо имали шансе да победимо Шкотску. Сада нас очекују још два тешка меча, али даћемо све од себе и, искрено верујем, остварити победе", казао је Коларов новинарима у Београду.

Њему је у Манчестер Ситију саиграч Белгијанац Винсент Компани са којим се "дотакао" теме квалификација за СП.

"Разговарао сам одмах после жреба, а и сада са Компанијем и он је чуо доста тога о атмосфери на Маракани. Додуше, Компани је већ долазио у Београд, па зна шта их очекује у петак", објаснио је Коларов.

Он је додао да му је криво што се јуче повредио голман Владимир Стојковић, коме је пожелео брз опоравак.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара