Читај ми!

Победа и добра игра против Спартака

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је да се нада да ће његов тим забележити победу против Спартака у Суботици и на првом месту на табели дочекати паузу у шампионату због утакмица репрезентације.

"Затварамо циклус утакмица сусретом у Суботици. Игра и резултат из овог меча одредиће нам расположење у наредне две недеље колико ће трајати активности националног тима и сигурно да желимо да у добром расположењу проведемо тај период", рекао је Јанковић на конеференцији за медије.

Тренер вицешампиона Србије очекује да његов тим пружи добру игру и забележи нову победу у првенству.

"Познато је да смо имали мало времена за тренинге, али и поред тога остварили смо добре резултате и после две године поново смо на челу табеле. Морамо да учинимо све како бисмо се задржали на тој позицији, што сусрету са Спартаком даје додатни значај. Наш ривал налази се у узлазној форми, али ми смо фаворити самим тим што представљамо Црвену звезду. Очекујем победу уз добру игру", поручио је Јанковић.

Он је додао да се радује утакмици против Спартака, јер су Суботичани најавлили офанзивну игру.

"Свака утакмица у којој се игра офанзивно је лепша за гледање. Видећемо хоће ли то тако бити и на терену. Спремни смо за сваку варијанту противника, и офанзивну и дефанзивну. Наш циљ се зна, а то је победа и останак на лидерској позицији", казао је Јанковић.

Звезда је прошле сезоне изгубила у Суботици са 2:0, па због тога тешку утакмицу очекује Милош Димитријевић.

"У прошлом окршају смо изгубили, и логично је да нам је сада мотив за победу још већи. Надам се лепој утакмици и убеђен сам у победу", рекао је Димитријевић.

Утакмица осмог кола Суперлиге Србије Спартак - Црвена звезда на програму је сутра од 15 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара