Читај ми!

Вилмотс меша карте

Селектор Белгије Марк Вилмотс саопштио је списак од 24 играча који ће конкурисати за мечеве са Србијом и Шкотском у наставку квалификација за Светско првенство у Бразилу.

Селектор фудбалске репрезентације Белгије Марк Вилмотс саопштио је данас списак од 24 играча који ће конкурисати за мечеве са Србијом и Шкотском у наставку квалификација за Светско првенство у Бразилу 2014. године.

Вилмотс је за разлику од претходне две утакмице у тим вратио нападача Генка Фосена, као и офанзивца Твентеа Насера Чадлија.

У тиму нема Игора Де Камарга, Јонатана Блондела, Себастијена Покоњилија и Бењамина де Куељара, док ће Гиљом Жиле због суспензије пропустити гостовање у Београду.

Против Србије Белгијанци се састају 12. октобра у Београду, а четири дана касније у Бриселу дочекују Шкотску.

На списку се налазе:

Голмани: Тибо Куртоа (Атлетико Мадрид), Симон Мињоле (Сандерленд), Жан-Франсоа Жиле (Торино).

Одбрана: Тоби Алдервеирелд (Ајакс), Венсан Компани (Манчестер Сити), Никола Ломбертс (Зенит), Данијел Ван Бујтен (Бајерн Минхен), Јан Вертонген (Тотенхем), Томас Вермален (Арсенал), Гијом Жиле (Андерлехт), Лорен Циман (Стандард).

Везни ред: Еден Азар (Челси), Дрис Мертенс (ПСВ), Тими Симонс (Нирнберг), Маруан Фелаини (Евертон), Стивен Дефур (Порто), Аксел Витсел (Зенит), Муса Дембеле (Тотенхем), Кевин Де Брујн (Вердер Бремен).

Напад: Ромелу Лукаку (ВБА), Кристијан Бентеке (Астон Вила), Јеле Фосен (Расинг Генк), Кевин Миралас (Евертон), Насер Чадли (Твенте).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара