Повратак "Императорa"

После лудих журки, хектолитара алкохола, шуровања са момцима из криминалног миљеа, изгледа да је сад дошао ред на фудбал. Бразилац Адријано, некада невероватан фудбалер, а у последње време све чешће на страницама жуте штампе - решио да се посвети фудбалу... Још једном.

Сећамо га се из најбољих дана, када је страховитом левицом тресао мреже у дресу Интера. Међутим, већ помало заборављени надимак „Император", каји су му доделили медији на „Чизми", последњих година није на спортским странама.

Адријано је овог пута решио да се поново посвети фудбалу, након неколико бурних година „иживљавања" на лудим журкама, дружења са криминалцима, алкохолисања...

„Император" није играо претходних шест месеци због повреде, а како се није појављивао на тренинзима протеклих недеља, челници Фламенга су довели у питање његову вољу и посвећеност фудбалу.

Ипак, после другог упозорења, Адријано је решио да се уозбиљи. У својој 31. години... А Фламенго је решио да му пружи још једну прилику.

Обраћајући се медијима и навијачима Фламенга, „Император" је обећао да неће поновити исте грешке и да ће се потпуно посветити каријери. Овај пут обећања Бразилца, који је и у дресу Интера и Роме правио сличне ствари, и задавао главобоље послодавцима - изгледа далеко озбиљније, јер је пристао на услов челника Фламенга да посећује психолога.

Према сопственом признању, дуго је размишљао да због повреде оконча каријеру. Међутим, донео је одлуку да још једном проба да спаси каријеру, а водећи људи Фламенга су му изашли у сусрет.

„Био сам забринут за њега, јер знам шта би могло да буде са њим кад оконча каријеру. Наравно, кад причамо о фудбалу, волео бих да га видим како поново игра за Фламенго", рекао је Зињо, спортски директор клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије