Читај ми!

Звезда (опет) коло води

После више од две године Звезда је поново лидер на табели. Црвено-бели су у заосталом мечу првог кола савладали Јавор са 2:1 головима Огњена Мудринског и Дарка Лазовића. Погодак за Јавор постигао је Нигеријац Ифеани. Црвена звезда сада има 19 бодова, испред Партизана са 18 и Рада са 17 бодова.

Фудбалери Црвене звезде после више од две године преузели су лидерску позицију у шампионату Србије, пошто су данас у Ивањици у заосталом мечу првог кола победили домаћи Јавор са 2:1 (0:0).

После прилично незанимљивог првог полувремена Ивањичани су повели већ у четвртом минуту наставка, а стрелац је после несигурне интервенције Звездиног голмана Бобана Бајковића био Нигеријац Виктор Ифеани Oњило.

Тренер црвено-белих Александар Јанковић одмах је на терен послао "резервисту" Дарка Лазовића и заиграо на све или ништа. Само пет минута касније после доброг центаршута Милана Јовановића новим поготком изједначио је Огњен Мудрински.

После тога се играло веома отворено на обе стране, Милош Димитријевић је погодио стативу или боље речено голман домаћих Божидар Николић је одбранио његов шут, а Бајковић је феноменално зауставио Ифеанија у ситуацији "један на један" и одличан покушај Николе Јакимовског.

Одлука је пала десет минута пре краја када је после центаршута Филипа Касалице сјајно реаговао Лазовић и погодио доњи леви угао гола Јавора, за седму узастопну победу и прво место.

Звезда после седам одиграних кола води са 19 бодова, испред Партизана са 18 и Рада са 17 бодова.

Црвено-бели ће у недељу, у осмом колу, играти у Суботици против Спартака, док ће Јавор гостовати у Београду код Партизана.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара