Читај ми!

Ибра: Бољи смо од Милана!

Златан Ибрахимовић сигуран да је дошао у прави клуб. Већ сада смо јачи и бољи тим од Милана, то је један од разлога што сам одлучио да дођем у ПСЖ, изјавио Ибра, који је у првих пет мечева француског шампионата постигао седам голова.

Најбољи стрелац Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић рекао је данас да су "свеци" већ сада боља екипа од Милана, за који је играо претходне две сезоне.

Ибрахимовић је у првих пет мечева француског шампионата постигао седам голова.

"Већ сада смо јачи и бољи тим од Милана. То је један од разлога што сам одлучио да дођем у ПСЖ. Клуб је летос довео неколико одличних играча, док их је Милан изгубио неколико. Потпуно верујем у амбиције власника клуба да од ПСЖ-а направе један од најбољих клубова на свету. Ипак, да би то успели, мораћемо да освајамо трофеје", рекао је Ибрахимовић француским медијима.

Ове сезоне "свеци" се такмиче и у Лиги Шампиона. У првом колу су декласирали Динамо Кијев са 4:1, а у среду их очекује дуел са Портом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво