Читај ми!

ЈСЛ уживо: Првенац Бабаља

Звезда је у Београду головима Милуновића, Микића и Бабаља савладала Смедерево са 3:1. Партизан је прегазио Војводину у Новом Саду са 3:0. Црно-бели тријумфовали головима Остојића, Илића и Марковића. Меч обележили инциденти у финишу првог полувремена, када је меч на кратко прекинут. Преокрет Слободе, Нишлије убедљиве против БСК-а.

20.52 - Крај меча, Црвена звезда је у Београду савладала Смедерево са 3:1. Голове за тим Александра Јанковића постигли су Милуновић у 17, Микић у 45 и Бабаљ у 90. минуту. Одличне прилике за Смедерево на почетку утакмице пропустио је Раде Вељовић, а почасни гол за госте постигао је Урош Момић у 90. минуту.

20.49 - У самој завршнци меча Урош Момић постиже погодак за Смедерево. 

20.47 - Ели бабаљ постиже свој први погодак у црвено-белом дресу.  

19.45 - У самом финишу првог полувремена Никола Микић дуплира предност Звезде која одлази на одмор резултатом 2:0. 

19.18 - Већ у 18. минуту "Црвено-бели" воде са 1:0. Стрелац Лука Милнуновић. 

19.00 - Почео дуел Црвене звезде и Смедерева.

18.05 - Раднички је у Нишу савладао БСК са 4:1. Екипа из Борче добро се држала у првих 45 минута, али је у наставку меча посустала и доживела четврти пораз у последња пет сусрета. Слобода је у Ужицу савладала Хајдук из Куле са 2:1, након преокрета који је режирао двоструки стрелац Тијаго Галвао. Фудбалери Новог Пазара су у другом полувремену успели да обезбеде победу против Доњег Срема, головима Богуновића и Дамјановића. Јавор је прекинуо низ од три узастопна пораза, пошто је на свом терену савладао ОФК Београд са 3:1.Све голове за домаћина постигао је Бразилац Силва, док је стрелац за Београђане био Јовановић.

18.00 - Завршени мечеви који су почели у 16.00 часова: Слобода Поинт Севојно - Хајдук Кула 2:1, Јавор Ивањица - ОФК Београд 3:1, Нови Пазар - Доњи Срем 2:0, Раднички Крагујевац - Спартак 1:1, Раднички Ниш - БСК Борча 4:1. Црвена звезда и Смедерево играју од 19.00 часова  

16.50 - Резултати на полувремену: Слобода Поинт Севојно - Хајдук Кула 1:1, Јавор Ивањица - ОФК 1:1, Нови Пазар - Доњи Срем 0:0, Раднички Крагујевац - Спартак 1:1, Раднички Ниш - БСК Борча 2:1. 

16.00 - Од 16 часова почело још пет мечева ЈСЛ: Јавор - ОФК Београд, Нови Пазар - Доњи Срем, Раднички К. - Спартак, Раднички Н. - БСК БОрча, Слобода Хајдук.

15.53 - Војводина - Партизан 0:3 коначан резултат. Стрелци Остојић, Илић и Марковић.

15.46 - Саша Марковић голчином донео предност Партизану против Војводине од 3:0. Меч је решен.

15.24 - Саша Илић дуплирао предност Партизана. Капитен црно-белих сјајним ударцем искоса са десне стране затресао мрежу Супића. Војводина - Партизан 0:2.

14.50 -Полувреме на "Карађорђу". Војводина Партизан 0:1, стрелац Остојић у седмом минуту.

14.35 - Меч у Новом Саду настављен.

14.30 - Инциденти и прекид меча. На западној трибини дошло до инцидента када су се потукли навијачи два клуба. Поједини навијачи улетели и на терен.

14.20 - Дерби у Новом Саду прати и селектор Србије Синиша Михајловић. 

14.07 - Партизан голом Остојића повео са 1:0 против Војводине. 

14.00 - Почео дерби меч седмог кола ЈСЛ између Војводине и Партизана. 

Седам мечева седмог кола Јелен супер лиге играју се данас, док се у недељу састају Рад и Јагодина.

Дерби кола игра се у Новом Саду где од 14 часова Војводина дочекује Партизан. Оба тима се боре за врх табеле, а дуел је проглашен мечом високог ризика. Очекују се добро попуњене трибине стадиона Карађорђе.

Црвена звезда од 19 часова на Маракани дочекује Смедерево. Тренер Александар Јанковић очекује да ће црвено-бели наставити победничку серију. Иначе, ово је први меч на Маракани још од утакмице са Радничким из Ниша одигране пре скоро месец дана.

Сви остали мечеви почињу у 16 часова. Осим утакмице у Новом Саду занимљиво ће бити у Крагујевцу где ће Раднички покушати да дође до прве победе у првенству против суботичког Спартака.

Нови Пазар на свом стадиону дочекује новог прволигаша, Доњи Срем, Јавор ће бити домаћин ОФК Београду, нишки Раднички на Чаиру игра против БСК Борче, док ће Слобода у Ужицу угостити Хајдук из Куле.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара