Фудбалер Хофенхајма у животној опасности

Немачки фудбалер хрватског порекла Борис Вукчевић тешко је повређен и налази се у критичном стању након саобраћајне несреће у којој се његов аутомобил чеоно сударио са камионом.

Везни фудбалер Хофенхајма Борис Вукчевић тешко је данас повређен и налази се у критичном стању после тешке саобраћајне несреће.

Клуб је саопштио да се 22-годишњи држављанин Немачке хрватског порекла тешко повредио када се његов аутомобил чеоно сударио са камионом данас поподне.

"Он је при удару претрпео повреде главе опасне по живот и хеликоптером је превезен у Хајделберг. Одмах је оперисан и сада је у вештачки изазваној коми. Стање му је критично и не може се прогнозирати исход", наводи се у саопштењу клуба.

Вукчевићев аутомобил се сударио са камионом на путу између Хофенхајма и Хајделберга.

"Ове вести су нас потресле. Тим, тренер, сви у клубу су у шоку. Мислима смо уз Бориса и његову породицу", рекао је генерални менаџер Хофенхајма Андреас Милер.

Вукчевић је у Хофенхајм дошао 2008. године из подмлатка Штутгарта, а у 78 утакмица за клуб постигао је шест голова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије