Читај ми!

Терза поново на челу ОФК-а

Звездан Терзић изабран за председника Управног одбора ОФК Београда. Рачун у блокади, треба нам милион и по до два милиона евра годишње. Створићемо те паре, рекао Терзић.

ОФК Београд именовао Звездана Терзића за председника Управног одбора клуба. Момчило Минић председник скупштине клуба са Карабурме.

"Сада смо у ситуацији да ОФК Београд припада нама 'офковцима'. Поред мене ту су Зоран Лончар, Бранко Вукашиновић, сви тренери у школи. Наше амбиције морају да буду да стално играмо европска такмичења", рекао је Терзић, преноси Спортски журнал.

"Преузимам функцију у доба економске кризе. Рачун нам празан и у блокади, запослени од фебруара нису добили плате, играчи нередовно добијају принадлежности, а стално нам прете искључењем струје и воде. За нормално функционисање клуба потребно нам је 150.000 евра месечно, а на годишњем нивоу између милион и 800.000 и два милиона. Ипак, сигуран сам да ћемо, као некад, успети да створимо тај новац", истакао је Зоран Терзић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије