Читај ми!

Куп Србије

Вигњевић (не)задовољан

Војводина је савладала Доњи Срем са 1:0, али је Тренер Војводине Небојша Вигњевић задовољан само резултатом. Једини стрелац на мечу био је центарфор Војводине Милан Бојовић који је у 59. минуту постигао леп гол из слободног ударца.

Тренер фудбалера Војводине Небојша Вигњевић изјавио је данас да је у утакмици шеснестине финала Купа Србије у којој је његова екипа савладала тим Доњег Срема са 1:0, задовољан само резултатом.

Вигњевић је на конференцији за новинаре по завршетку утакмице рекао да много тога мора да се мења у игри Војводине.

"Само у појединим деловима првог полувремена наша игра је личила на оно што желимо, у осталом делу утакмице играчи су индивидуалне квалитете претпостављали колективу, а то је оно што нас убија", казао је Вигњевић истичући да је Доњи Срем у већем делу меча био организованија екипа која је тачно знала шта жели.

Тренер Војводине је посебно похвалио игру 17-годишњег Небојше Косовића који је, по њему, био најбољи играч Новосађана у првом полувремену.

"Имали смо ситуацију да нам дете од 17 година повеже редове и буде иницијатор свега оног доброг што је било у нашој игри", истакао је Вигњевић, додајући да му је јако жао што је због повреде морао у полувремену да замени младог Косовића.

Небојша Вигњевић је рекао и да је утакмица са Доњим Сремом била добра прилика да се његова екипа припреми за дерби наредног првенственог кола са Партизаном у Новом Саду, али да је, како је истакао, нажалост пропуштена.

"Уколико и против Партизана играчи буду покушавали да играју искључиво на индивидуални квалитет, сигурно је да ћемо бити жестоко кажњени", закључио је тренер Војводине.

Шеф стручног штаба екипе Доњи Срем, Богић Богићевић је рекао да је Војводина заслужено победила, али и да је његов тим био близу да обезбеди извођење једанаестераца.

"Поражени смо на исти начин као у првенству и исти играч нам је дао гол. Окрећемо се такмичењу у првенству које нам је и пре ове утакмице било приоритет", рекао је Богићевић, истичући да у данашњој утакмици због повреда није могао да рачуна на четворицу стандардних првотимаца, од којих су двојица повреде задобила на јучерашњем тренингу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво