Читај ми!

Фердинанд разочаран Видићевом повредом

Рио Фердинанд разочаран због нове повреде Немање Видића, али очекује да се изостанак капитена неће одразити на резултате клуба у наредном периоду. Осим Видића, Фергусон не може да рачуна на Смолинга, нити Џонса, па су Рио и Еванс једина два расположива штопера.

Искусни фудбалер Манчестер јунајтеда Рио Фердинанд изјавио је данас да је разочаран због нове повреде Немање Видића, али је уверен да се изостанак капитена неће одразити на резултате.

"Разочаравајуће је што због повреда не можемо да направимо континуитет у одбрани. На срећу имамо играче који увек могу да ускоче, Џони Еванс је већ против Ливерпула доказао да је одлична замена за Видића", изјавио је Фердинанд.

Енглески медији подсећају да сем Фердинанда и Еванса менаџер Сер Алекс Фергусон тренутно нема ниједног штопера на располагању, јер су осим Видића ван строја и Крис Смолинг и Фил Џонс.

Износи се и веома занимљив статистички податак, по којем Јунајтед са Видићем у тиму побеђује на 74 одсто утакмица, а без Србина добија "само" 65 одсто мечева.

Истовремено, Јунајтед прима за трећину мање голова са Видићем у тиму.

Бивши српски репрезентативац, који је пропустио већи део претходне сезоне због повреде лигамента левог колена, биће одсутан наредна два месеца, након што је јуче оперисао менискус.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво