Читај ми!

Кјелини најављује трофеје

Ђорђо Кјелини сматра да је Јувентус тек на почетку победнилке ере у којој ће освојити много трофеја. Дефанзивац "Старе даме" и италијанске репрезентације, ипак, не негира да је суспензија Антонија Контеа велики ударац за тим.

Одбрамбени фудбалер Јувентуса Ђорђо Кјелини рекао је данас да верује како се "Стара дама" налази тек на почетку победничке ере у којој ће освојити много трофеја.

"Црно-бели" из Торина већ 43 утакмице заредом нису изгубили у домаћем првенству, а у прва четири кола Серије А ове сезоне освојили су максималних 12 бодова.

Ипак, дефанзивац шампиона Италије истакао је да нема ни превише места за "спавање на ловорикама", пошто је сезона дугачка и прави изазови тек предстоје.

"Верујем да смо, као и прошле сезоне, најјача екипа, али не сме да буде ни секунде опуштања. За многе је екипа Јувентуса коју је тренирао Фабио Капело јача од ове јер је тада било много светских звезда. Ипак, ова генерација је напредовала за кратко време и хоћемо да почнемо нову, тријумфалну еру, као Интер после афере Калчополи", казао је Кјелини италијанским медијима.

Јувентус ће због вишемесечне суспензије током већег дела сезоне на утакмицама бити лишен помоћи тренера Антонија Контеа.

"Сви смо уз њега. Мислио сам да нам неће много недостајати, али сам се преварио. Током утакмица се баш осети да није ту. Он је преносио борбеност на нас и имао је решења за све тешке ситуације. Биће огроман успех ако без њега дођемо до трофеја", објаснио је Кјелини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара