Гнусне претње преко Твитера

Марк Хелси, енглески арбитар, потражио је помоћ од полиције због, најблаже речено, увредљивих коментара на Твитеру уперених против њега. Халсију се замерају одлуке на мечу Ливерпул - Манчестер јунајтед, а у коментарима се директно алудира на Халсијеву борбу са раком грла пре три године.

Енглески судија Марк Халси затражио је данас од полиције да истражи увредљиве коментаре о њему на друштвеној мрежи Твитер после утакмице Премијер лиге између Ливерпула и Манчестер јунајтеда.

Увреде су се односиле на Халсијеву борбу против рака грла током 2009.године. Халси је донео две спорне одлуке на тој утакмици, у којој је Јунајтед у гостима победио Ливерпул са 2:1.

Везиста Ливерпула Џонџо Шелви искључен је у првом полувремену због оштрог старта над Џонијем Евансом, а Халси је потом досудио и пенал за Јунајтед из којег је голом Робина ван Персија тај клуб дошао до победе. Ниједан судија Премијер лиге нема налог на Твитеру, пошто је таква одлука органа који прати рад арбитара у елитној енглеској лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се