Реал славио у Ваљекасу

Мрака није било, играо се фудбал у предграђу Мадрида, и Реал је победио. "Краљевски клуб" славио головима Бенземе и Роналда. Рајо Ваљекано, и поред пораза, јако добар. Ове две екипе сада деле седмо место на табели прве шпанске лиге.

Фудбалерима Реала ипак није сметало одлагање меча против Рајо Ваљекана, јер су у претпоследњем мечу 5. кола шпанске Примере славили у предграђу Мадрида са 2:0.

Као што је познато, утакмица је одложена због саботаже каблова на рефлекторима, због чега није било довољно светла да се одигра меч.

Играчи Реала су одлично почели меч, а већ од 13. минута су, захваљујући Кариму Бенземи, стигли и до вођства. Анхел ди Марија се нашао на левој страни и савршено проиграо Француза који је са два метра неометан сместио лопту у празну мрежу.

Низао је Реал шансе, био је знатно бољи у овом периоду, али је Рајо у 31. минуту против Ласа умало стигао до изједначења.

Од тог тренутка, па све до 70. минута када је Роналдо постигао други погодак, Рајо Ваљекано је имао иницијативу. Над Португалцем је начињен једанаестерац, он га је и искористио, и практично решио питање победника.

Реал се овом победом придружио Рају на седмом месту на табели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се