Читај ми!

Милан у кризи, кажњен и Алегри

Масимилијано Алегри, тренер Милана, кажњен је са једном утакмицом забране вођења екипе, збног вређања судија у поразу од Удинезеа. Интер и Милан изгубили прва четири меча на свом стадиону, што се десило први пут у историји.

Тренер фудбалера Милана Масимилијано Алегри кажњен је забраном да тим води током једне утакмице, због вређања судије на утакмици против Удинезеа, саопштила је данас Италијанска лига.

"Изненађен сам. Нисам ништа урадио", рекао је Алегри.

Удинезе је победио Милан са 2:1, у утакмици 4. кола Серије А, а "росо-нери" су утакмицу завршили са два играча мање, пошто су Кристијан Запата и Кевин Принц Боатенг искључени.

Занимљиво је да је Милан изгубио два меча ове сезоне, оба на свом терену. У сличној ситуацији је и екипа Интера, која такође има два пораза на Меаци. Први пут у историји, две миланске екипе изгубиле су прва четири меча на Сан Сиру, односно Ђузепеу Меаци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво