Читај ми!

Технолошке новотарије са Острва

Квинс Парк ренџерс и Тотенхем припремили нова технолошка достигнућа као награду за верне навијаче. Ренџерси планирају три-де брошуру, која ће се читати са специјалним наочарима, док су "свеци" отишли корак даље, развивши посебну апликацију за "паметне" телефоне и таблет рачунаре.

Премијер лига је можда и најзанимљивије клупско такмичење у Европи, а клубови са Острва труде се да анимирају своје навијаче на сваки могући начин. Квинс Парк ренџерс и Тотенхем уводе нове технологије у праћењу и подржавању клуба, које ће у будућности, вероватно, постати свакодневица.

Лондонски КПР за први октобар припремио је специјално издање брошуре, урађене у три-де технологији. Сваки навијач ће уз купљену утакмицу добити на поклон три-де наочаре, помоћу којих ће моћи да погледа 84 страна спектакуларних специјалних ефеката.

Да Ренџерси не буду једини који ће обрадовати своје навијаче технолошким новотаријама потрудили су се у Тотенхему. "Свеци" су, у сарадњи са својим спонзором, развили посебну апликацију за "паметне" телефоне и таблет рачунаре.

Све што је потребно да се уради јесте да се апарат упери ка дресу или грбу тима, да би се покренули видео клипови са утакмица Тотенхема у Премијер лиги, или ексклузивни интервјуи са играчима лондонског клуба.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво