Пантела "отерао" Диога

Олимпијакос одлучио да раскине уговор са Базилцем Диогом, који се у суботу жестоко посвађао са Марком Пантелићем. Било је "хватања за гушу", а тучу су спречили остали играчи тима из Пиреја.

Олимпијакос је проценио да је Диого несрећан и да није успео да успостави добар однос са саиграчима, па Бразилац више није члан Олимијакоса. Одлука донета после свађе са Марком Пантелићем.

Грчки Редпланет пише да је Диого у суботу жонглирао испред теретане и погодио Пантелића у главу. После тог, Пантелић је, наводно, ухватио Бразилца "за гушу".

"Вероватно сам увелико у паклу, јер морам да се борим са демонима сваког дана", написао је Диого на твитеру.

"Сваком стрпљењу постоји граница. Надам се да ћу сести са људима и рећи истину о ономе што се догодило на тренингу, јер нисам ништа лоше урадио. Истина је да постоји особа која се игра са мном, а да то нико не зна и не жели никако да ме прихвати". "За крај, ја желим добре односе, али људи не говоре истину. Ја имам добре односе са свима".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се