Шампион стао у Хамбургу

Актуелни шампион Борусија Дортмунд поражен први пут после 31. меча у Бундеслиги. "Милионери" су изгубили са 2:3 у гостима од Хамбурга, којем је то била прва победа ове сезоне пораза. Баварци победом над Шалкеом избили на прво место на табели.

Фудбалери Бајерна поново су избили на прво место на табели, пошто су данас победили Шалке са 2:0 (0:0), у дербију четвртог кола Бундеслиге.

Овим тријумфом Бајерн је на врху табеле сменио најпријатније изненђење првенства екипу Ајнтрахта, која има максималан учинак.

Питање победника у Гелзенкирхену решено је средином другог полувремена када су за кратко време голове за госте постигли Тони Крос и Томас Милер.

Највеће изненађење приредио је Хамбург, који је на домаћем терену успео да дође до прве победе у шампионату, и то против актуелног првака Борусије из Дортмунда.

Најзаслужнији за неочекивану победу домаћина били су Хеунг Мин Сон и Иво Иличевић, док "милионерима" није помогао ни распложени Иван Перишић, који се два пута уписао у листу стрелаца.

Читав меч за Борусију одиграо је српски репрезентативац Невен Суботић.

Мајнц је код куће савладао Аугзбург са 2:0 захваљући головима Андреаса Иваншица и Адама Шалаиа, док су мечеви у Волфсбургу и Диселдорфу завршени без победника.

Резултати и стрелци 4. кола Бундеслиге:

Шалке - Бајерн 0:2 (Крос 55, Милер 58)
Волфсбург - Гројтер Фирт 1:1 (Олић 42 - Погатец 27 а.г)
Мајнц - Аугзбург 2:0 (Иваншиц 10, Шалаи 25)
Хамбург - Борусија Дортмунд 3:2 (Сон 2, 59 Иличевић 55 - Перишић 46, 60)
Фортуна - Фрајбург 0:0

Недеља:
Бајер - Борусија Менхенгладбах (15.30)
Вердер - Штутгарт (17.30)
Хофенхајм - Хановер (17.30)

Јуче:
Нирнберг - Ајнтрахт 1:2

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара