Мудрински за нова три бода

Црвена Звезда је голом Мудринског у 15. минуту сусрета, након добро изведеног корнера Ненада Милијаша, победила Хајдук у Кули и дошла до нова три бода. Утакмица у Кули играна је пред празним трибинама.

Фудбалери Црвене звезде забележили су нова три бода, пошто су данас у Кули победили екипу Хајдука са 1:0 (1:0) у утакмици шестог кола Супер лиге Србије.

Утакмица је одиграна без присуства публике, јер Куљани нису могли да гарантују забрану доласка навијача црвено-белих, који су прошлог викенда правили инциденте у Крагујевцу. Црвено-бели, међутим, имају да одиграју и одложену утакмицу првог кола с Јавором у Ивањици. Тај меч заказан је за 3. октобар.

Хајдук, за који је данас дебитовао тренер Милан Милановић, остао је без победе ове сезоне и на два освојена бода.

Изабраници Александра Јанковића нису бриљирали као и на неколико претходних мечева, али су успели да забележе четврту узастопну победу.

Једини гол на мечу постигао је главом Огњен Мудрински у 15. минуту након добро изведеног корнера Ненада Милијаша.

Најбољу шансу у другом полувремену гости су имали у финишу меча, када је шут Милијаша зауставио голман Бојан Бараћ.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво