Ово се не виђа сваки дан

На мечу грчког првенства између Паниониса и ОФИ-ја одиграног у недељу виђен је аутогол који подсећа на онај који је Бајерн примио 1991. године у реваншу полуфинала тадашњег Купа шампиона на Маракани против Звезде. Иначе, на том мечу Паниониос је тријумфовао са 2:1, али сва три поготка били су аутоголови....

Првом голу кумовао је и некадашњи Звездин играч Мирнес Шишић, који наступа за ОФИ, али прави кривац за погодак је голман гостију, који је катастрофално интервенисао.

После корнера Паниониоса, Шишић је покушао да избије лопту, али је захватио тако да је она падала близу гол-линије. Голман гостију је покушао да је ухвати, али ју је неспретном интервенцијом проследио у своју мрежу.

На крају је Офи изгубио меч са 2:1, али цео меч је био контроверзан, јер су сви погоци на мечу били аутоголови. Осим Шишића, мрежу ОФИ-ја тресао је и играч те екипе Вандињо, док је једини погодак за госте постигао играч домаћих Колучерис.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије