Читај ми!

Вермезовић очекује победу

Владимир Вермезовић изјавио да очекује победу против Нефчија у првом колу Лиге Европе и позвао навијаче да у великом броју подрже младу екипу Партизана. Саша Илић: Екипе су сличног квалитета и било би добро да лигашки део отворимо победом.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је данас да очекује успешан старт у Лиги Европе и победу против Нефчија којом ће црно-бели донети важне бодове и за себе, али и за српски фудбал.

"Сам пласман у Лигу Европе је велики успех за нас и за српски фудбал, међутим, сад када имамо прилику да направимо нешто више, нећемо је испустити. Група нам није атрактивна, многи су већ прецртали и Партизан и Нефчи, али показаћемо да смо са правом ту", рекао је Веремезовић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Он је додао да очекује тешку утакмицу, јер је Нефчи искусна и опасна екипа са доста квалитетних интернационалаца.

"Најјачи део тима је њихов везни ред, где се издвајају Флавињо и Садигов, посебно Бразилац. Веома квалитетан играч је фудбалер из Сијера Леонеа Вобај. Респектујемо сваког ривала, али ми имамо шта да покажемо и надам се да ће противнички играчи имати више проблема са нашим адутима", истакао је Вермезовић.

Тренер црно-белих открио је да ће бити промена у односу на тим, који је стартовао у реванш мечу против Тромса и позвао навијаче да испуне стадион.

"Било би нам пуно лакше ако стадион буде пун, овај тим воли када има ветар у ледја са трибина. Позивам све оне којима је Партизан у срцу да дођу и помогну нам да ово путовање започнемо на најлепши начин", рекао је Вермезовић.

На питање да ли је променио мишљење када је уочи сезоне рекао да је првенство приоритет, Вермезовић је био јасан:

"За Србију је сигурно важније да направимо добар резултат у Европи, и нама је стало, али остајем при ставу да је првенство приоритет, јер тако стичемо право да се боримо за нешто више, што је наш главни циљ. Надам се да је учешће у Лиги Европе само стицање искуства и лепа припрема за то што желимо", закључио је Вермезовић.

Капитен Партизна Саша Илић такође је позвао навијаче да подрже млади тим црно-белих.

"Нефчи и Партизан су екипе сличних квалитета и било би добро да лигашки део отворимо победом. То нам неће бити лако, али надам се да уз помоћ навијача можемо да остваримо циљ", поручио је Илић.

Конференција за медије на стадиону Партизана протекла је у необичној атмосфери собзиром на то да је било доста проблема са озвучењем, што је унело велику нервозу и међу представнике "седме силе" из Србије, али и новинаре из Азербејџана.

Утакмица првог кола Х групе Лиге Европе између Партизана и Нефчија игра се сутра у 21.05 на стадиону у Хумској.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се